Lej en flot sal i MovieHouse Helsingør

Book MovieHouse til Events


MovieHouse kan bruges til meget mere end blot at vise de nyeste film. I vores lækre biograf vil din præsentation opleves med det bedste udstyr indenfor lyd og billede i et hyggeligt og nærværende miljø. Skal du fange dit publikum så rammer du plet i vores rammer.

Med MovieHouse som ramme om dit arrangement, får det en ekstra dimension

Vi har op til 202 pladser i én enkelt sal og kan tilbyde en unik oplevelse i forbindelse med events, Kick off, talks, stormøder, konferencer eller lignende. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dit arrangement, og står klar med professionelt personale og optimalt lyd- og billedudstyr.

Samtidig kan vi tilbyde forplejning i mange former, både større eller mindre anretninger af mad og drikkevarer.

Jeres medarbejderpleje

Glæd jeres medarbejdere og kollegaer med en tur i Nordsjællands Lækreste Biograf. Gør det sammen om en bestemt god film, eller giv et gavekort, så de selv vælger hvad de vil se og hvornår det passer dem.

B2B Forpremiere på de nyeste film.

Benyt muligheden for at afholde en unik forpremiere for enten personale eller partnere.
Ofte kan vi arrangere en forpremiere i op til en uge før den reelle premiere og således sikre dit publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er noget særligt over at se filmen som nogle af de allerførste med jeres firma som arrangør.

Firmabilletter og gavekort

Forkæl dit personale eller dine partnere med biografbilletter. Vælg mellem forskellige pakker, der kan inkludere billetter, forplejning og mad. Billetterne kan leveres digitalt med firmalogo og en særlig hilsen. og der findes også gavekuverter og gaveæsker i forskellige modeller.

Møder og Konferencer.

MovieHouse er særdeles velegnet til salgsmøder, produktlanceringer, præsentationer og konferencer. Udover sale, der sikrer den bedste opmærksomhed og fokus, er vores foyer indrettet til at netværke og styrke relationerne. Det er en rigtig god måde at mødes med kunder og emner på!
Vi arrangerer hele mødedage såvel som kortere præsentationer og du bestemmer selv hvad der skal bydes på. Så sørger vi for, at du kan koncentrere dig om mødet og at der er helt styr på det praktiske.

Personalet i MovieHouse er udadvendte og trænet i god service Denne erfaring er en væsentlig grund til at det er populært at holde møder og B2B events i biografen.

Offentlige institutioner.

I MovieHouse har vi masser af muligheder til offentlige institutioner, hvor vi bl.a. kan tilbyde lukkede forestillinger for skoler og andre institutioner. Der er naturligvis mulighed for betaling med EAN-nr.

Sådan kommer du i gang.

Vi gør os umage for at opfylde dine unikke ønsker.
Derfor vil vi bede sig skrive på mail@moviehouse-helsingør.dk og fortæller hvad du har lyst til, Sammen finder vi en rigtig god løsning.