Om MovieHouse Helsingør

En biograf ud over det sædvanlige!

I MovieHouse Helsingør er alle velkomne; børn, voksne, seniorer, grupper, film-entusiaster, livsnydere og alt der imellem.

Biografen åbnede som Cinema Center i 1996, men efter gennemgribende ombygning og modernisering blev dørene til MovieHouse Helsingør slået op i december 2022 og har allerede glædet mange gæster fra Helsingør, Snekkersten, Espergærde, Hornbæk og Ålsgårde.

Alle fem biografsale er blevet udstyret med luksus-liggestole, små cafe-borde og ny teknik i form af kraftfulde QSC-højtalere og forstærkere der drives frem af den verdensberømte Dolby teknologi. Den nyeste og skarpeste 4K True Colour Laser projektion sikrer en fantastisk billedgengivelse.

I caféen har vi, udover et stort udvalg af bland-selvslik, popcorn, sodavand og øl, også delikate caféretter, som du kan nyde i vores loungeområde. Yderligere kan vi tilbyde vores egen specielle kaffeblend, delikate kager og cookies samt et bredt sortiment af vine, som vores tilknyttede sommelier nøje har udvalgt til os.

Vi har lagt sjæl i alle detaljer, og vi glæder os til at modtage dig i omgivelser, der breder den gode oplevelse langt ud over det store lærred. Velkommen i Nordsjællands lækreste biograf - velkommen i MovieHouse.

Der er kælet for alle detaljer

I MovieHouse er vores ideologi at gøre noget ekstra for vores gæster. Vi har derfor valgt at ligegyldig hvilken sal, du sidder i, skal komforten og oplevelsen være i særklasse. Alle sale er ens udstyret med flotte røde velourstole, som kan lænes tilbage, samt hyggelige små borde og lamper. Derudover er der rygpuder og slumretæpper, i alle salene, for at øge komforten.


Salsspecifikationer:

Sal 1:
Sæder: 200
Lærredstørrelse: 7,5 x 16,5 m (123,75 m2)
Projekter: 4k True Color Laser Projection
Lydsystem: Dolby Surround Sound.

Sal 2:
Sæder: 118
Lærredstørrelse: 5,8 x 12,5 m (72,5 m2)
Projekter: 4k True Color Laser Projection
Lydsystem: Dolby Surround Sound.

Sal 3:
Sæder: 99
Lærredstørrelse: 5,2 x 10,7 m (55,64 m2)
Projekter: 4k Laser True Color Laser Projection.
Lydsystem: Dolby Surround Sound

Sal 4:
Sæder: 83
Lærredstørrelse: 4,8 x 10,1 m (48,48 m2)
Projekter: 4k Laser True Color Laser Projection.
Lydsystem: Dolby Surround Sound

Sal 5:
Sæder: 83
Lærredstørrelse: 4,2 x 9,4 m (39,48 m2)
Projekter: 4k Laser True Color Laser Projection.
Lydsystem: Dolby Surround Sound

Salene åbner ca. 10 minutter før filmstart.

Husk: Mad, slik, drikkevarer etc., der ikke er købt i MovieHouse, IKKE må medbringes og nydes i salene.

Vores Charcutteribræt, Chili con Carne, Pasta Bolognese, Sandwich og Tomatsuppe, må desværre heller ikke medbringes i salene, men kan nydes i foyerområdet.